Contact

Mailadres:
coen.essenburg@gmail.com
jose.essenburg@gmail.com

Postadres:
Herehof 27 – 9725 AZ Groningen – The Netherlands

11 thoughts on “Contact

 1. Isabell schreef:

  Liebe Grüße von Thomas und Isabell! Unser Yacht liegt in Kernevel, wir arbeiten und sind zu Hause. Aber der Oktober naht, dann können wir wieder segeln. Wie werden es vermissen, euch zu treffen!

 2. Petra schreef:

  Coen en José, wij wensen jullie hele mooie Kerstdagen en een schitterend, gezond en liefdevol 2018 met nog hele mooie zeil ervaringen. Een dikke knuffel! Bert en Petra🎄🌞💫🥂🍾

 3. Thijs Terpstra schreef:

  Wat goed dat jullie nog steeds op zee zijn! Ik kijk af en toe eens even, maar zelfs na drie jaar zijn jullie nog lekker op pad. Geniet ervan. Dit maakt t leven zo echt. Enjoy!

 4. Riny maessen schreef:

  Hallo! Lieve José en Coen,
  Hier een berichtje van uit Heerlen, eindelijk hè! Maar ik wis niet goed hoe ik de iPad moest gebruiken, maar na een cursus wat Magda en ik hebben gevolgd is dit het resultaat, goed hè! Ik volg jullie op de voet, heel mooi wat jullie allemaal beleven. Ik wil je ook nog bedanken voor de leuke kaarten wat je gestuurd hebt. Vandaag Zondag de 24 April zijn we met Maria Annemie en Harrie en Raymond en Magda, van Roermond met de boot naar Asselt gevaren over de Maas, hele leuke dag gehad.
  Ik wensjullie een behouden vaart en tot horens heel veel liefs en Groetjes Riny.

 5. mirjam verhage schreef:

  Dag Jose (en Coen) de tijd genomen om zo wat fot0`s te kijken en verslagen te lezen. Wat een fantastisch avontuur! En wat zie je veel. Genieten dus.
  Het maakt me enigszins jaloers. Ik blijf jullie volgen.
  Hartelijke groet en goed reis!
  Mirjam

 6. Anne Jet schreef:

  Ha José,

  Soms kijk ik hier even om te zien hoe het jullie vergaat. Leuk om zo mee te kunnen leven! Het ziet er prachtig uit. Om jaloers van te worden! 😉

  Geniet ervan!

  Groeten uit Groningen, Anne Jet Dijkstra-Roest

 7. José Essenburg schreef:

  Hoi Jan
  Wat leuk wat van je te horen via ons blog. Op dit moment zijn we in Cuba, wat een bijzonder land. We kijken onze ogen uit.
  Na drie dagen met een engels koppel op stap te zijn geweest, nu even in de Marina.
  Woensdag gaan we met de nachtbus naar Tripolie, 1 dag en dan door naar Havanna t/m maandag a.s.
  We hebben er zin in en genieten volop.
  Veel liefs en groeten aan de meiden
  Coen en Jose

 8. José Essenburg schreef:

  Hallo Paulien en Arie
  Wat leuk om wat van jullie te horen. Op dit moment zijn we in Cuba, wat een bijzonder land. We kijken onze ogen uit en genieten volop.
  Hartelijke groet
  Coen en Jose

 9. Paulien en Arie schreef:

  Dag Coen en José,
  Dat is alweer een poosje geleden dat we jullie voor het laatst hebben gezien. Dat was volgens mij op St. Maarten. Met ons gaat alles goed, thuiskomen is bijzonder en de draad weer oppakken ook. Als we jullie verhalen lezen krijgen wij toch ook wel weer de kriebels. De VIRAGO ligt nog op het droge en dit jaar gaat ze waarschijnlijk ook niet in het water. Jullie reisverslagen zijn een lust om te lezen. Geniet ervan. Groeten uit Friesland van Arie en Paulien

 10. Petra schreef:

  Ik snap wel dat jullie daar wat langer blijven! Na een stormachtige trainingsdag zit ik even lui op de bank wat op Google op te zoeken van de omgeving waar jullie nu zitten. SCHITTEREND‼️‼️‼️
  Genieten is het enige wat je kunt doen.
  Lieve groetjes

 11. Joke Franken schreef:

  Leuk verslag, mooie foto’s, zucht..het waait en regent hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.