Zondag 3 juni zijn we op Santa Maria – Azoren aangekomen. We zijn vanuit Tazacorte-La Palma vertrokken en hebben twee dagen goed kunnen zeilen, de andere drie dagen gemotorzeild. Het was een zeer relaxte tocht.

One thought on “Zondag 3 juni zijn we op Santa Maria – Azoren aangekomen. We zijn vanuit Tazacorte-La Palma vertrokken en hebben twee dagen goed kunnen zeilen, de andere drie dagen gemotorzeild. Het was een zeer relaxte tocht.

  1. Anouk schreef:

    Hé wat leuk om weer van jullie te horen. Het was één van de eerste dingen die de jongens zeiden toen we besloten om op transport te gaan: dan komen we de wilde man niet meer tegen en we willen zo graag nog een keer les van Coen. Via via hadden we echter ook al gehoord dat jullie plannen om terug naar Nederland te gaan niet meer zeker waren?? Heel veel moois gewenst. De eigenwijsjes sy Tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.