Zussen op bezoek

La Gomera van 14 – 21 maart 2017

Deze week waren wij, ( Greetje en ik) te gast geweest bij Coen en José op de Wildeman.

P1080962

Li Greetje + Re-Tineke

Nadat we op Tenerife geland waren moesten we nog een uur met een veerboot naar La Gomera. Het was inmiddels avond geworden en het eiland was donker en met lichtjes omgeven. Coen en José stonden ons al op te wachten aan de kade. Het was heerlijk om elkaar weer te zien! We hebben eerst heerlijk samen gegeten van de bekende Surinaamse bruinebonensoep van José en ‘s avonds helemaal bij zitten praten.

De volgende dag waren we heel erg benieuwd hoe het eiland La Gomera er uit zou zien want we waren in het donker aangekomen. Vanuit de boot en jachthaven keken we op tegen de bergen van het eiland. Prachtig! Voor Greetje en mij een heel ander natuurlandschap. Geen bergen met gras maar een vulkanisch berglandschap. Schitterend! En begroeid met prachtige bloemen, bomen en cactussen. Telkens weer keek ik mijn ogen uit wat daar dan allemaal groeit.

P1080968

Met broer Coen wandelen

Coen en José hadden voor die week een auto gehuurd en we zijn er dan ook dagelijks op uit geweest om het eiland te verkennen en vooral daar te wandelen. Het is er totaal niet toeristisch. Je wandelt daar en komt weinig mensen tegen en het is alleen maar genieten van de prachtige natuur en de stilte. Daar alleen al kun je stil van worden. We zijn ook eens naar een baai gereden waar Coen en ik nog gezwommen hebben ( jaja, half maart) en….. gesnorkeld. Iets wat ik nog nooit gedaan had. Fantastisch!!

P1080959P1080960

En iedere avond wachtte ons weer een heerlijke maaltijd die José ons weer voorzette! Verbazend hoe ze dat steeds weer voor elkaar kreeg!

De laatste dag dat we daar waren was Coen jarig. Leuk voor hem maar ook voor ons om hem ‘s morgens met slingers van toiletpapier en ontbijt te verwelkomen!

IMG_1919

Verjaardag Coen met slingers en heerlijk ontbijtje op bed

Ook die dag zijn we wezen wandelen en hebben boven in de bergen in een leuk eethuisje samen gegeten; dit was een mooie afsluiting van die week samenzijn.

P1080992

Uit eten met z’n allen vanwege verjaardag Coen

De volgende morgen hebben Coen en José ons weer naar de haven gebracht waar de veerboot ons weer naar Tenerife zou brengen om vervolgens weer naar Nederland te vliegen.

P1080997

En dan weer…. afscheid nemen van de zussen

We hebben een fijne week met elkaar gehad.

Dankjewel lieve Coen en José!!

Geef een antwoord